RU
 

Кейт Міддлтон перестала носити обручку

Корреспондент.net,  31 березня 2020, 15:58
0
1856
Кейт Міддлтон перестала носити обручку: фото
Фото: Cosmopolitan
Кільце з 18-каратного золота, з 14 діамантами, розташованими навколо сапфіра

Герцогиня Кембриджська відмовилася від каблучки, яка раніше належала принцесі Діані. Припускають, що Кейт зробила це заради гігієни рук.

 
Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон не носить обручку під час ізоляції через пандемію коронавируса. Герцогиня відмовилася від розкішного прикраси, яке раніше належало покійній принцесі Діані, пише People.
 
В Instagram-акаунті королівської сім'ї були опубліковані знімки герцогів Кембриджських, які працюють з дому.
 
На представлених знімках 38-річна Кейт відображена у своєму хоум-офісі в костюмі Marks & Spencer рожевого кольору і без каблучки із сапфіром.
 
Журналісти припустили, що дружина британського принца зняла прикрасу, оскільки часто, за рекомендацією медиків, миє руки.
 
Раніше Кейт Міддлтон також знімала кільце. Це було під час відвідування дитячого медичного центру Mittal в Лондоні в січні 2018 року. Тоді Кейт довелося відмовитися від кільця із сапфіром, щоб її зовнішній вигляд відповідав політиці медичного закладу.
 
Принц Чарльз подарував цю ювелірну прикрасу своїй нареченій Діані Спенсер в лютому 1981 року. Діана була в захваті від кільця з 18-каратного золота, з 14 діамантами, розташованими навколо великого цейлонського сапфіра овальної форми. Сапфір був її найулюбленішим каменем.
 
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: королевская семья БританиикарантинВеликобританияКейт Миддлтонкольцо
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...