RU
 

Маленька дівчинка врятувала матір від смерті

Корреспондент.net,  17 лютого 2020, 12:05
0
1769
Маленькая девочка спасла мать от смерти: фото
Фото: metro.co.uk
Дівчинка запам'ятала все те, чого мама вчила її старшого братика

Дитина в два роки, побачивши, що мама впала на підлогу без свідомості, змогла розблокувати її смартфон і через соцмережу покликати на допомогу.

 
У британському місті Пул дворічна дівчинка врятувала свою маму від смерті. Малютка зуміла зняти блокування мобільного телефону матері, зайти в Facebook і повідомити про подію, пише Metro.
 
28-річна Саманта Мізен перебувала сама вдома з двома дітьми - 2-річною донькою Софією та 4-річним сином Ітаном. Несподівано у жінки стався напад і вона без свідомості впала на підлогу.
 
Софія, побачивши, що мамі погано і вона не подає ознак життя, не розгубилася. Дівчинка взяла телефон Саманти, доклала до екрану її палець і розблокувала гаджет. Потім вона зайшла в месенджер Facebook і по відеозв'язку зателефонувала бабусі Деббі Бейкер.
 
Малютка толком не змогла нічого пояснити, але показала бабусі маму, яка лежала на підлозі. Жінка негайно викликала швидку допомогу.
 
Лікарі госпіталізували Мізен. У медустанові з'ясувалося, що вона підхопила кишкову інфекцію, яка і дала таку реакцію організму.
 
Саманта вже одужала і перебуває вдома з дітьми. З нею все гаразд. Журналістам вона розповіла, що була дуже здивована, що на допомогу їй прийшла Софія, а не її старший брат Ітан.
 
"Я Ітану розповідала, як вести себе в надзвичайних ситуаціях. Я й подумати не могла, що Софія запам'ятовувала все, чого я вчила її брата", - поділилася британка.
 
Раніше ми повідомляли, що дитина на іграшковій машині виїхала на трасу, щоб врятувати батька.
 
Нагадаємо також, що англійця врятувало від смерті домашнє завдання дочки з біології.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: инфекциясмартфонмобильный телефонпомощьспасениедевочкаМатьВеликобританиядочь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...