RU
 

У мережі з'явилася "вакансія мрії"

Корреспондент.net,  20 січня 2020, 15:25
0
756
У мережі з явилася  вакансія мрії
Фото: Online-shoping-guru.ueniweb.com
Претендентові обіцяють річну зарплату в 35 тис.

Онлайн-сервіс пропонує роботу, про яку мріють мільйони людей. Співробітникові надають 50 тисяч фунтів стерлінгів, а він замовляє в інтернеті все, що хоче. За цю роботу ще й заплатять.

 
Інтернет-магазин OnBuy.com шукає співробітника на "роботу мрії". В оголошенні про вакансію говориться, що працівник безоплатно отримає 50 тисяч фунтів стерлінгів, які може сміливо витрачати на купівлю одягу, косметики, електроніки, іграшок, їжі і напоїв, пише The Sun.
 
Мало того, щасливчику належить і річна зарплата в розмір 35 тисяч фунтів стерлінгів.
 
Керівництві OnBuy.com пояснило, з якою метою збирається так розщедритися. Справа в тому, що онлайн-магазин хоче отримувати відгуки про всі збої в роботі сайту, звіт про "досвід купівль" і роботу продавців.
 
"Єдина необхідна умова - це зацікавленість у купівлях і великий досвід інтернет-шопінгу... Гнучкий графік, віддалена робота, безкоштовні продукти, ви можете залишити собі все, що купите", - обіцяють в оголошенні про "роботу мрії".
 
Нагадаємо, що британський королівський двір шукає SMM-фахівця. Кандидата заманюють безкоштовними обідами і різними пільгами.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: работаонлайнпокупкиИнтернет-магазин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...