RU
 

Британці обговорюють другу вагітність Меган Маркл

Корреспондент.net,  11 листопада 2019, 12:02
0
427
Британці обговорюють другу вагітність Меган Маркл
Фото: скриншот видео
У суботу принц Гаррі і Меган Маркл зустрічалися з дружинами і дітьми солдат британської армії

Принц Гаррі і Меган Маркл знову збираються завести дитину, стверджує преса. На це вказує те, що Меган не стала позбавлятися від своїх "вагітних" суконь, а також те, що пара цікавиться, як живуть сім'ї з двома дітьми.

 
Жителі Великобританії вважають, що герцоги Сассекські планують ще одну дитину. На це вказують кілька чинників, пише Forces Network.
 
Перш за все, відзначають уважні британці, дружина принца Гаррі не стала позбавлятися від декількох нарядів, які вона носила, коли була вагітною першою дитиною.
 
Також герцоги практично "прокололися", коли в суботу, 9 листопада, зустрічалися з дружинами і дітьми солдат британської армії. Як зізналася одна з учасниць зустрічі, Гаррі дуже жваво цікавився, що пари відчували, коли їм стало відомо про другу вагітність і як пішло життя сімей, коли народилася друга дитина.
 
 
"Гаррі було дуже, дуже цікаво, як починають йти справи з другою дитиною. І ми підбадьорювали їх, щоб вони завели другу", - розповіла одна з жінок, присутніх на зустрічі з герцогами Сассекськими.
 
Не залишився непоміченим і характерний жест Меган Маркл на заході, присвяченому пам'яті героїв війни, у Вестмінстерському абатстві. Герцогиня склала руки на животі точнісінько, як в Австралії в жовтні минулого року, коли була вагітною.
 
Офіційного оголошення про другу вагітність Меган Маркл чекають і букмекери. Вони вже почали приймати ставки на те, що зовсім скоро пара оголосить про цю подію.
 
Їх первістку Арчі Гаррісону 6 листопада виповнилося півроку.
 
Раніше повідомлялося, що принц Гаррі і Меган Маркл зробили пожертву від імені свого сина. Також Корреспондент.net писав, що Єлизавета II не була присутня на церемонії хрещення сина герцогів Сассекських.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: детиВеликобританияпринц Гарри
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...