RU
 

Україна візьме участь у всесвітньому благодійному забігу

Корреспондент.net,  12 квітня 2019, 14:56
0
68
Україна візьме участь у всесвітньому благодійному забігу
Забіг пройде 5 травня о 14:00 за київським часом

Українці зможуть взяти участь у забігу та надати допомогу людям з травмованим спинним мозком.

 
В Україні в ряді міст люди зможуть приєднатися до всесвітнього благодійному забігу Wings for Life World Run. Акція буде проводитися в Києві, Дніпрі, Одесі, Ужгороді та інших містах.
 
Головним завданням проекту є збір коштів, призначених для подальших досліджень в області методів лікування травм спинного мозку.
 
Взяти участь у забігу можна як у зазначених містах, де ця акція стане масовою, так і в будь-якій точці світу, скориставшись однойменним мобільним додатком.
 
В українській столиці забіг стартує 5 травня о 14:00 за місцевим часом на Трухановому острові.
Фото: пресс-служба  Wings for Life World Run

Всі учасники забігу мають зробити внесок, а зібрана сума буде спрямована на пошуки і дослідження методів лікування людей з травмами спинного мозку. Багато з них травмувалися внаслідок ДТП, або просто послизнувшись чи спіткнувшись.

Фото: пресс-служба  Wings for Life World Run

До благодійної ініціативи приєдналися як амбасадор Wings for Life World Run (в числі яких - олімпійська чемпіонка і п'ятиразова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан, телеведуча і лідер руху активної реабілітації Уляна Пчелкина, призер чемпіонату світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко), так і професійні спортсмени, досвідчені бігуни і початківці.

Фото: пресс-служба  Wings for Life World Run

Особливість акції полягає в тому, що всім учасникам забігу належить бігти не до фінішу, як це прийнято зазвичай, а від автомобіля-кетчера - віртуального «переслідувача», який буде «відловлювати» бігунів протягом усього маршруту. Як тільки автомобіль наздоганяє бігуна, його участь у забігу автоматично закінчується.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...