RU
 

Суд заарештував частину майна згорілого одеського коледжу

Корреспондент.net,  9 січня 2020, 11:57
0
118
Суд заарештував частину майна згорілого одеського коледжу
Фото: ГСЧС
Наслідки пожежі в одеському коледжі

Під арешт, зокрема, потрапили навісний замок на решітці вікна, а також зразки облицювання стін і сходових маршів.

 
В Одесі суд постановив заарештувати частину майна згорілого коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, вилученого як речові докази під час додаткового огляду місця події. Відповідне рішення міститься в Єдиному держреєстрі судових рішень.
 
Зазначається, що таким чином суддя задовольнив клопотання слідства.
 
"Накласти арешт на майно, вилучене 17 грудня 2019 року під час додаткового огляду місця події - приміщення ДВНЗ "Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу", розташованого по вулиці Троїцькій, 25 в Одесі", - йдеться в постанові.
 
Вилучено, зокрема, такі речові докази: "навісний замок з пошкодженою дужкою, виявлений на решітці вікна приміщення № 8, розташованого на першому поверсі, зразки полімерного облицювання (вагонки) ... з приміщення коридору № 1, зразки ламінованого ДСП розміром 2,44х1,84 м (облицювання стіни) зі сходових маршів", зразки облицювання типу вагонки в кількості 35 шт. зі стіни сходових маршів між першим і другим поверхами біля будівлі № 9, зразки облицювання стін типу вагонки в кількості 71 штуки з пожежної сходової клітки".
 
Нагадаємо, 4 грудня 2019 року в приміщенні одного з корпусів Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася пожежа. Загинули 16 осіб: тіла 14 рятувальники знайшли на згарищі, ще двоє людей померли в лікарні. За даними урядової комісії, люди загинули через недбале ставлення керівництва і персоналу коледжу до протипожежної безпеки.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: судОдессаарест
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі