RU
 

Пожежа в Одесі: троє постраждалих все ще в лікарні

Корреспондент.net,  26 грудня 2019, 14:03
0
45
Пожежа в Одесі: троє постраждалих все ще в лікарні
Фото: dumskaya.net

У місті сьогодні попрощалися з двома загиблими 16-річними студентками згорілого коледжу, а завтра відбудуться похорони директора Інституту морської біології.

 
Троє постраждалих під час пожежі в коледжі в Одесі все ще знаходяться в лікарні. Про це повідомляє УНІАН у четвер, 26 грудня.
 
Один потерпілий знаходиться в МКЛ №1, ще двоє людей - співробітники ДСНС - у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону України.
 
У мерії повідомили, що сьогодні вранці відбулося прощання з двома 16-річними учнями коледжу - Катериною Пяночкіною та Юлією Маркіною. Церемонія проходила в Валиховському провулку - біля будівлі моргу. Труни з тілами не відчиняли. Попрощатися із загиблими прийшло багато людей - родичі, друзі, товариші по навчанню. Після церемонії прощання бажаючі поїхали на автобусах у населений пункт Красносілка, де повинні поховати Маркіну.
 
Завтра відбудуться похорони директора Інституту морської біології Бориса Александрова і його помічниці Галини Іванович, які загинули під час пожежі. За словами дружини директора Ліани Александрової, церемонія прощання відбудеться в приміщенні факультету біології Одеського національного університету ім. Мечникова.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Одессапогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі