RU
 

Пожежа в Одесі: ДСНС заявила про загрозу обвалення

Корреспондент.net,  11 грудня 2019, 10:00
0
296
Пожежа в Одесі: ДСНС заявила про загрозу обвалення
Фото: ГСЧС
Рятувальники розбирають завали в одеському коледжі

Демонтаж однієї зі стін коледжу тимчасово призупинено. Проводяться роботи зі встановлення підпірних балок у двох секторах будівлі.

 
Рятувальники припинили роботи на кількох ділянках в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу через загрозу обвалення. Про це повідомляє ДСНС у середу, 11 грудня.
 
"Роботи в секторі А-3 припинені у зв'язку з загрозою обвалення перекриття 2-го поверху. Проводяться роботи на першому поверсі сектора А-1 в напрямку сектора А-3 зі встановлення підпірних балок під другий поверх", - йдеться в повідомленні.
 
 
У внутрішньому дворі встановлено 733 дерев'яних піддони і вивантажено понад дві тисячі тюків з сіном для амортизації під час здійснення демонтажу стіни.
 
Проведено роботи з демонтажу 5-го і 6-го поверхів аварійної стіни (сектор D). Демонтаж стіни тимчасово призупинено.
 
Також зазначено, що біля арки для проведення робіт з розчищення від будівельного сміття місця проведення пошукових робіт на 6-му поверсі (сектор В-1) задіяний підйомний кран Терекс (60 т).
 
У ДСНС відзначили, що досі не ідентифіковані тіла п'яти осіб, знайдених під завалами в коледжі після пожежі.
 
Як відомо, всього внаслідок пожежі в Одеському коледжі загинули 12 осіб, постраждали ще 30, в лікувальних установах залишається дев'ять осіб. Місцезнаходження чотирьох чоловік поки що невідомо.
 
Напередодні в Одесі завалилася частина згорілої будівлі. Перед початком робіт мешканців будинку №23 по вулиці Троїцька евакуювали. Під час демонтажу інші частини будівлі коледжу не порушились.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Одессадемонтажобрушение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі