RU
 

Пожежа в Одесі: ДСНС уточнила дані про жертви

Корреспондент.net,  4 грудня 2019, 18:27
0
1122
Пожежа в Одесі: ДСНС уточнила дані про жертви
Фото: Думская.net
Рятувальники продовжують гасити будівлю

У лікарні під час упізнання сталася плутанина. Як з'ясувалося, загинула студентка, а не викладач. Близько 15 людей вважаються зниклими безвісти.

 
Внаслідок пожежі в одеському коледжі загинула студентка, а не викладач. Про це повідомив представник ДСНС на брифінгу в середу, 4 грудня.
 
 
"Станом на 17:00 загинула в лікарні одна людина. Крім того, постраждали 22 людини, які після пожежі почали окремо звертатися до лікувальних закладів. Ця цифра, безумовно, можливо, ростиме. Зараз заходи з ліквідації пожежі тривають", - сказав представник відомства.
 
За попередньою інформацією загибла дівчина 2003 року народження. Також повідомляється, що плутанина сталася в лікарні під час упізнання. Викладач жива, проте знаходиться у важкому стані.
 
Наразі є інформація про близько 15 зниклих безвісти.
 
 
За даними Сегодня, загинула 17-річна Ксенія Бабенко.
 
Одна зі студенток в коментарі Таймеру розповіла, що про пожежу спочатку ніхто не знав - співробітники коледжу не давали вказівки покинути будівлю. Сигналізація також, якщо й була, то не спрацювала.
 
 
Поліція почала досудове розслідування. Відкрито справу за статтею Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.
 
 
Як повідомлялося, сьогодні в центрі Одеси спалахнула пожежа в шестиповерховому будинку - пам'ятці архітектури, де знаходяться кілька навчальних закладів. За словами очевидців, люди, рятуючись від пожежі, вистрибували з вікон.
 
Пізніше була названа можлива причина пожежі: її могла спровокувати стара проводка, яку не змінювали з 1966 року
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Одессастудентывидеофото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі