RU
 

ДТП під Одесою: поліція назвала причину

Корреспондент.net,  23 вересня 2019, 12:33
0
638
ДТП під Одесою: поліція назвала причину
Фото: od.npu.gov.ua
Поліція назвали причину кривавої ДТП під Одесою

Дев'ять людей загинули у ДТП через те, що автоцистерна виїхала на зустрічну смугу перед маршруткою.

Причиною ДТП в Одеській області став виїзд автоцистерни на зустрічну смугу. Про це заявив заступник голови управління превентивної діяльності поліції області Владислав Ткаченко, повідомляє УНІАН у понеділок, 23 вересня.

"З боку Одеси в сторону міста Білгород-Дністровського рухався автотягач з причепом, водій якого виїхав на смугу зустрічного руху...", - заявив Ткаченко.

Тим не менш, не повідомляється, чому саме це сталося - водій не впорався з керуванням, через технічну несправність машини, проблеми з дорожнім покриттям або чимось іншим. Ткаченко заявив, що це - компетенція слідства.

Водій вантажівки затриманий згідно зі ст. 208 КПК України. Зокрема, чоловік перебуває на лікуванні в Одеській обласній клінічній лікарні під цілодобовою охороною і сьогодні має бути вирішено питання про обрання йому запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 21 вересня в Одеській області вантажівка зіткнулася з переповненою маршруткою, яка їхала в Одесу. На місці аварії працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, рятувальники і медики. Встановлюються всі обставини події.

Пізніше поліція оприлюднила список загиблих, а в Одеській області оголосили жалобу.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ДТПОдессаполиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі