RU
 

В Одесі чоловік загинув від вибуху гранати

Корреспондент.net,  25 лютого 2019, 12:34
0
135
В Одесі чоловік загинув від вибуху гранати
Фото: Нацполиция Украины
Співробітники поліції оглядають місце вибуху

Тіло загиблого лежало біля воріт Селекційно-генетичного інституту на Овідіопольській дорозі.

В Одесі поліцейські з'ясовують особу і обставини загибелі чоловіка, тіло якого було знайдене вранці в понеділок з ушкодженнями, характерними для вибуху гранати. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції 25 лютого.

"Тіло невідомого було виявлене сьогодні вранці біля воріт Селекційно-генетичного інституту на Овідіопольській дорозі. Пошкодження, виявлені на тілі, характерні для тих, що виникають в результаті вибуху", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працюють співробітники поліції. Попередня причина смерті - нещасний випадок в результаті необережного поводження з гранатою. При огляді з місця події вилучено уламки і чеку від гранати.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок" (ч.1 ст.115 КК України) та незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч.1 ст.263 КК України).

Раніше стало відомо, що в результаті вибуху автомобіля в непідконтрольній Макіївці постраждала одна людина. У соцмережах сепаратистів пишуть, що намагалися підірвати "командира" підрозділу "МВС "ДНР".


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: смертьОдессафотополициямужчинажертвыжертваграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі