RU
 

В Одесі жінка інсценувала "викрадення" власної дитини

Корреспондент.net,  25 листопада 2018, 15:00
0
357
В Одесі жінка інсценувала  викрадення  власної дитини
Фото: od.npu.gov.ua
Коляску з дитиною нібито вкрали на вокзалі

Власні дії жінка пояснила тим, що не мала грошей на лікування "невиліковно хворої" дочки.

В Одесі 22-річна жінка в неділю, 25 листопада інсценувала викрадення власної семимісячної дочки. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Про "викрадення" дитини в поліцію повідомила сама мати. Жінка розповіла, що біля залізничного вокзалу вона нібито відволіклася на старшу дитину, а коли повернулася, коляски з дитиною вже не було.

Правоохоронці взялися розшукувати немовля. Поки вони оглядали територію біля вокзалу, опитували перехожих і переглядали відео з камер спостереження, до поліції надійшла інша інформація - годиною раніше в лікарню підкинули семимісячну дівчинку.

Проаналізувавши зібрану інформацію про обидва випадки, правоохоронці дійшли висновку, що жінка, яка звернулася до поліції із заявою про викрадення дитини, й та, що залишила дитину в лікарні, - та сама особа. Пізніше вона сама у всьому зізналася.

"Як з'ясувалося, близько місяця тому 22-річна жителька м. Ізюма, що в Харківській області, з двома малолітніми дітьми у віці 2,8 року і 6 місяців приїхала до родички в Одесу нібито для проходження медичного обстеження. За словами горе-матері, її молодша дочка "невиліковно хвора", тому, не маючи грошей на лікування, вона й вирішила залишити її біля медичного закладу.

Сама ж жінка через годину збиралася повернутися додому й уже навіть купила квиток на поїзд. Щоб якось виправдатися перед ріднею, жінка вирішила забезпечити собі алібі історією з "викраденням", - зазначили в поліції.

У відношенні матері складено два адміністративні протоколи.

Дитину обстежили лікарі - попередньо, повідомлений матір'ю діагноз не підтверджується. Дівчинка буде перебувати в лікарні, поки її долю не вирішать фахівці служби у справах дітей Харківської ОДА.

Як повідомлялося, в Одеській області мати задушила немовля.

Нещодавно в Черкасах в одному з гуртожитків міста виявили коробку з-під взуття з тілом убитої дитини.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: детиОдессаребенокполицияпохищение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі