RU
 

У Львові під час ремонту лікарні вкрали мільйони гривень

Корреспондент.net,  3 листопада 2020, 17:10
0
534
У Львові під час ремонту лікарні вкрали мільйони гривень
Фото: Нацполиция Украины
Слідчі повідомили директору підприємства про підозру

Ділок протягом двох років складав і підписував документи, в які вносив недостовірні дані про вартість блоків для заміни вікон і дверей.

 
У Львові директор підприємства-підрядника завищив вартість матеріалів для ремонту дитячої лікарні та привласнив 6,5 млн гривень. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 3 листопада.
 
 
 
Встановлено, що 34-річний житель міста Борислав, який керував підприємством-підрядником з виконання робіт, протягом 2018-2019 років складав і підписував документи, в які вносив недостовірні дані щодо вартості блоків для заміни вікон і дверей.
 
Експертиза встановила, що після завищення вартості матеріалів чоловік привласнив 6,59 млн гривень, виділених з бюджету на ремонтні роботи в лікарні.
 
Сьогодні слідчі повідомили йому про підозру за статтею про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України). Чоловікові загрожує тюремний строк 7-12 років з конфіскацією майна.
 
Раніше в Сумах депутата звинуватили у привласненні бюджетних коштів. Поліцейські виявили факт привласнення понад 650 тисяч гривень бюджетних коштів на проведенні капітальних ремонтів об'єктів благоустрою та житлового фонду.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Львовполициядиректорпредприниматель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі