RU
 

Дрифт на Софійській площі: автомобілі вилучили

Текст: ,  10 серпня 2021, 20:34
0
1289
Дрифт на Софійській площі: автомобілі вилучили
Фото: Прокуратура Киева
Одна з вилучених машин, які дрифтували на Софійській площі

Попередні збитки від пошкодження покриття на Софійській площі становить близько 50 тисяч гривень, заявили в прокуратурі.

 
Київська прокуратура вирішує питання про вилучення автомобілів, задіяних у зйомках на Софійській площі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури у вівторок, 10 серпня.
 
"Як встановлено слідством, вранці 10 серпня приватна компанія провела рекламний захід із залученням двох автомобілів, які на пішохідній зоні навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому влаштували "дрифт", - сказано в повідомленні.
 
Як з'ясувалося, до КП ШЕУ Шевченківського району представники приватної компанії з проведення зйомок не зверталися і свої дії не погоджували. За попередньою інформацією, розмір завданих збитків внаслідок пошкодження покриття на площі становить близько 50 тисяч гривень.
 
Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин та осіб, причетних до кримінального злочину. Вирішується питання про вилучення автомобілів, задіяних у зйомках. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
 
Пізніше співробітниця Київської міської прокуратури Надія Максимець заявила, що машини вилучили.
 
"Станом на 19.30 обидві машини вилучені, проводяться слідчі дії", - написала вона у Facebook.
 
Нагадаємо, що міська влада не давала дозвіл на дрифт. Поліція відкрила за цим фактом кримінальну справу. Винним загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
 
 
 

 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ГенпрокуратураКиевпрокуратурадрифтСофийская площадь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі