RU
 

Київ паралізували затори через снігопад

Текст: ,  8 лютого 2021, 19:44
0
1216
Київ паралізували затори через снігопад
Київ стоїть у восьмибальних заторах

На дорогах столиці спостерігаються восьмибальні затори. Стоять основні дороги як на правому, так і на лівому березі.

 
Київ скували затори через снігопад - столиця стоїть у восьмибальних заторах. Про це свідчать дані Google Maps у понеділок, 8 лютого.
 
Зокрема, машини стоять на лівому березі перед Русанівським мостом на Броварському проспекті - від станції метро Лівобережна до Гідропарку. Великий затор на Харківському шосе.
 
При цьому на правому березі на Столичному шосе великий затор від Видубичів до вулиці Академіка Заболотного. Від станції метро Теремки до Голосіївської в сторону Деміївки затор. Також зптори на Великій Кільцевій дорозі - від вулиці Малої Окружної до вулиці Соборної. Ускладнено рух від метро Житомирська до метро Берестейська. На Оболоні затор утворився на вулицях Автозаводській, Олени Теліги, Кирилівській, Семена Скляренка, Богатирській, а також на проспекті Степана Бандери.
 
Нарешті, у центрі Києва майже всі дороги "червоні". Затори - на Набережному шосе, а також Набережно-Хрещатицькій від Гаванського моста і Набережно-Рибальської. Також "стоять" вулиця Глибочицька, вулиця В'ячеслава Чорновола, бульвар Тараса Шевченка, бульвар Лесі Українки, вулиці Січових Стрільців, вулиця Велика Житомирська, бульвар Дружби народів. Затори також на Андріївському узвозі, Володимирському узвозі, проспекті Перемоги в районі станції метро Університет, на Бессарабській площі, алеї Героїв Крут.
 
 
 
Нагадаємо, що раніше Київ закрив в'їзд для вантажівок через снігопад. Водіїв фур попросили враховувати цю інформацію і заздалегідь формувати свої маршрути в об'їзд столиці.
 
Також повідомлялося, що негода призвела до скасування і затримки авіарейсів у Львові. Затримки і скасування торкнулися головним чином рейсів до Туреччини і з Туреччини, а також один рейс до Києва.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Негода в Україні
На півдні України пройшов "брудний" дощ
В Україні знеструмлення через шквальний вітер
Україну накриє пил із Сахари
Північ Одещини засипало снігом
У Києві рівень води в Дніпрі піднявся до свого абсолютного максимуму
СПЕЦТЕМА: Негода в Україні
ТЕГИ: Киевтранспортснегопадыснегпробкипробкаснегопаднепогодапробки на дорогахпробки в Киеве
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі