RU
 

У Києві затримали чоловіка, який убив свого сина

Корреспондент.net,  6 жовтня 2020, 13:50
0
955
У Києві затримали чоловіка, який убив свого сина
Фото: kyiv.npu.gov.ua
Поліція затримала чоловіка, який убив свого сина

Чоловік закрився у квартирі із шестирічним сином і нікого не впускав, а згодом підпалив житло.

 
Перед підпалом квартири чоловік завдав своєму шестирічному сину кілька ножових поранень. Про це повідомляє поліція Києва у вівторок, 6 жовтня.
 
"Коли рятувальники зрізали двері і зайшли у квартиру, то негайно загасили вогонь. Далі, при огляді приміщення, в одній з кімнат поліцейські виявили обгоріле тіло малолітньої дитини зі слідами насильницької смерті", - заявив т.в.о. голови Подільського управління поліції Антон Жидовцев.
 
Для встановлення остаточної причини смерті тіло хлопчика направлено на проведення судово-медичної експертизи, додав поліцейський.
 
 
 
"Попередньо встановлено, що чоловік ножем завдав кілька поранень хлопчикові, після чого підпалив ліжко, на якому знаходилася дитина. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він - місцевий житель, 1984 року народження, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався", - сказано в повідомленні.
 
Найближчим часом затриманому повідомлять про підозру. Йому загрожує покарання аж до довічного позбавлення волі.
 
"У рамках досудового розслідування будуть встановлені всі обставини події, а після отримання висновків експертів можлива додаткова правова кваліфікація", - додав правоохоронець.
 

 
Напередодні повідомлялося, що в Києві батько підпалив 6-річного сина у квартирі. Чоловік запустив чадний газ у приміщення і підпалив ліжко дитини. Відкрито кримінальне провадження у справі про умисне вбивство.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевдетиубийстваполицияубийствоотец
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі