RU
 

У Києві через аварію знеструмлені півтори тисячі будинків

Корреспондент.net,  3 вересня 2020, 13:29
0
435
У Києві через аварію знеструмлені півтори тисячі будинків
Фото: kerch.fm
У Києві без світла близько 1650 будівель

Світла немає в сотнях будинків у Шевченківському, Святошинському, Солом'янському, Подільському районах столиці.

У Києві сталася аварія на підстанції Пріорська, в результаті знеструмлені сотні будинків у чотирьох районах міста. Про це повідомила Київська міськдержадміністрація у четвер, 3 вересня.

Зазначено, що на підстанції аварійно відключився трансформатор. У зв'язку з цим можлива відсутність світла і низький тиск у водопроводі. За оцінкою фахівців, електропостачання відновлять через 30-40 хвилин.

"Без електропостачання залишилися близько 650 житлових і 800 приватних будинків на Виноградарі. У зоні відключення будинки в Шевченківському, Святошинському, Солом'янському, Подільському районах", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що після відновлення подачі електроенергії працівники водного господарства налагодять роботу насосного обладнання, щоб забезпечити потрібний тиск у водопровідній мережі.

Нагадаємо, цього літа в Києві неодноразово відбувалися збої в електропостачанні. Наприкінці липня одна з таких аварій навіть позначилася на роботі сайту президента України і деяких інших органів влади.

А 10 серпня в Шевченківському районі Києва без світла залишилися 40 житлових будинків. Причиною стало аварійне відключення обладнання в розподільному пункті.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киевэлектроэнергияаварияэлектричество
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі