RU
 

З готелю Дніпро у Києві зроблять кіберспортивну арену

Корреспондент.net,  23 липня 2020, 13:00
0
353
З готелю Дніпро у Києві зроблять кіберспортивну арену
Фото: Facebook Кохановский
Кохановський назвав плани щодо готелю

У готелі планують облаштувати тренувальні зони, кіберспортивну сцену і спеціальні номери для професійних гравців.

Готель Дніпро купила команда IT-фахівців, про плани якої розповів її засновник Олександр Кохановський у Facebook в четвер, 23 липня.

"Якщо чесно, то хотів дочекатися вже вересня і все анонсувати на презентації нашої Української Професійної кіберспортивної Асоціації, але, на жаль. Виходячи з поточного інформаційного фону, я відчуваю гостру необхідність порозумітися. Перемогу в аукціоні за готель Дніпро здобули не росіяни-олігархи, а українські айтішники", - пише Кохановський.

За його словами, кілька років тому він разом з партнерами задумав великий інфраструктурний кіберспортивний проект. Він повинен був стартувати з будівлі арени, але партнери змінили свої плани, коли дізналися про приватизацію готелю.

"Ми перетворимо його на перший готель у світі, повністю підготовлений для киберспортивних івентів. Він включатиме в себе не тільки атрибути топового готелю (ресторани, бари, SPA-зони і фітнес-центри), а й унікальні киберспортівні елементи: тренувальні зони, кіберспортивну сцену, спеціальні номери для професійних гравців, а також найкращий в світі players lounge", - заявляє Кохановський.

Олександр "ZeroGravity" Кохановський має 20-річний досвід роботи в індустрії кіберспорту. Він є співзасновником української мультиігрової киберспортивної організації Natus Vincere (NAVI). Також Кохановський гендиректор і співвласник DreamTeam - першої esport-мережі із набору та управління кіберспортивними командами.

NA`VI вважається одним з найсильніших колективів світу. За 11 років свого існування гравці Natus Vincere виграли кілька сотень світових турнірів і чемпіонатів. Досягнення NA`VI занесені в книгу рекордів Гіннесса.

Як повідомлялося, готель Дніпро в центрі Києва продали за 1,1 млрд. Він дістався команді айтішників.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КиевДнепргостиницаотель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі