RU
 

Справа Стерненка: до суду стягнули силовиків

Корреспондент.net,  26 червня 2020, 11:50
0
511
Справа Стерненка: до суду стягнули силовиків
Фото: ZN.ua
Апеляційний суд у справі Стерненка

Сергія Стерненка підозрюють в умисному вбивстві і незаконному поводженні зі зброєю. Йдеться про напад на Стерненка 25 травня 2018.

Апеляційний суд Києва розглядає зміну запобіжного заходу для підозрюваного в умисному вбивстві громадського діяча Сергія Стерненка. Трансляцію із залу суду веде Hromadske.

Захист Стерненка клопоче про скасування домашнього арешту. Розглядає клопотання Київський апеляційний суд.

Сергія Стерненка підозрюють в умисному вбивстві і незаконному поводженні зі зброєю. Йдеться про напад на Стерненка 25 травня 2018. Нападник помер від отриманих ран.

Стерненко не згоден з рішенням суду першої інстанції про домашній арешт і має намір домагатися більш м'якою запобіжного заходу.

Біля будівлі суду зібралися прихильники підозрюваного і багато правоохоронців.

Раніше повідомлялося, що 15 червня суд призначив Стерненкові цілодобовий домашній арешт. Домашній арешт йому призначили за місцем реєстрації - на території військової частини в Одесі. Дотримуватися домашнього арешту там неможливо, каже Стерненко.

Також повідомлялося, що 23 червня суд скасував підозру загиблому під час нападу на Стерненка. Один з учасників конфлікту зі Стерненком загинув від ножових ударів, а другий залишив Україну.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

ТЕГИ: Киевсудвидеофото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі