RU
 

У Києві коронавірус виявили у співробітників двох дитсадків

Корреспондент.net,  10 червня 2020, 13:27
0
546
У Києві коронавірус виявили у співробітників двох дитсадків
Фото: vinbazar.com
У двох дитсадках Києва виявили COVID-19 у персоналу

Раніше відкритий дитячий садок тепер закриють на карантин, а ще два так і не відкриють. У мерії кажуть, що "не можуть ризикувати здоров'ям дітей".

У Києві на карантин закрили один з дитсадків, а ще два так і не відкриються через спалах коронавірусу серед працівників. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко на прес-конференції в середу, 10 червня.

"У саду №668 в Солом'янському районі виявили помічницю вихователя - няню однієї з груп садочка, - яка контактувала з хворим на коронавірус. Тест у працівниці саду - негативний, але її відправили на самоізоляцію. Іншим співробітникам дитсадка і дітям за згодою батьків теж зробили тести на коронавірус. Сад місто закрило на карантин", - сказав Кличко.

Крім того, в Києві вирішили не відкривати два садкаи в Шевченківському районі, які готувалися до роботи, оскільки при перевірці персоналу в одному з них виявили 14 інфікованих працівників, а в другому - одного. Ці дитсадки не працювали і поки працювати не будуть, оскільки влада не може ризикувати здоров'ям дітей, каже мер.

Кличко додав, що зараз в Києві працює 500 дитячих садків, які відвідують понад 19,5 тисячі дітей, хоча до карантину в садки столиці ходили в середньому 55 тисяч вихованців щодня.

Нагадаємо, що в дитячому садку Броварів виявлено спалах COVID-19. Спочатку інфекцію виявили в однієї з виховательок, але потім коронавірусну хворобу діагностували у дев'ятьох дітей і трьох дорослих.

Також повідомлялося, що в дитсадках Тернополя та Ірпеня виявили хворих на COVID-19. Обидва дитсадки закрили на карантин через зараження співробітників. Контактним особам проводять ПЛР-діагностику.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: Киевкарантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі