RU
 

Ціна реконструкції Шулявського моста продовжує зростати

Корреспондент.net,  10 лютого 2020, 11:39
0
405
Ціна реконструкції Шулявського моста продовжує зростати
Фото: Информатор
Ремонт Шулявського моста

Нова ціна ремонту шляхопроводу може скласти 1,726 млрд грн. У мерії це не підтверджують, але й не заперечують.

 
Загальна вартість будівельних робіт з реконструкції Шулявського шляхопроводу збільшиться, відповідний проект коригування кошторису подано на експертизу. Про це повідомив перший заступник Київського міського голови Микола Поворозник, повідомляє в понеділок, 10 лютого, Економічна правда.
 
За даними ЗМІ, загальна вартість моста може зрости до 1,726 млрд грн. Поворозник не підтвердив, але й не спростував цю цифру.
 
"Новий проект коригування кошторису знаходиться в Укрдержбудекспертизі. Нова вартість буде більша 1,05 млрд грн, але поки що невідома точна сума. Вийде проект експертизи - побачимо", - заявив Поворозник.
 
Тендер на реконструкцію шляхопроводу виграла компанія Північно-український будівельний альянс, запропонувавши 598,5 млн грн. Внаслідок укладення додаткових угод вартість реконструкції зросла до 814,5 млн грн.
 
Віталій Кличко 7 жовтня 2019 року своїм розпорядженням перезатвердив проект реконструкції і збільшив кошторисну вартість робіт до 1,05 млрд грн.
 
За словами Поворозника, станом на 1 січня 2020 року загальні витрати на реконструкцію розв'язки досягли 856 млн грн. Відкрита в грудні естакада для проїзду автомобілів між вулицями Гетьмана і Довженка - це незавершена перша черга реконструкції Шулявського шляхопроводу.
 
Раніше ЗМІ повідомляли, що вартість ремонту Шулявського моста піднялася до 1 млрд гривень, з яких з яких 716 млн виділено на будівельні роботи, а решта коштів - на обладнання та інші витрати.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: КиевстоимостьШулявка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі