RU
 

У Києві затримали "спортивного" чиновника на хабарі в 100 тисяч

Корреспондент.net,  17 грудня 2019, 10:09
0
513
У Києві затримали  спортивного  чиновника на хабарі в 100 тисяч
Фото: ГБР
Затримання чиновника на хабарі в Києві

За гроші чиновник Укрспортзабезпечення обіцяв безперешкодно прийняти товари в однієї з компаній.

У Києві затримали чиновника Укрспортзабезпечення, який за 100 тисяч гривень обіцяв безперешкодне прийняття товару. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань у вівторок, 17 грудня.

"Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві, затримали заступника керівника державної установи Управління збірних команд та забезпечення спортивних заходів Укрспортзабезпечення під час отримання ним неправомірної вигоди в сумі 100 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, за гроші чиновник обіцяв безперешкодно прийняти товари, а саме одяг, в об'єкта господарювання. Крім того, він гарантував відсутність претензій надалі.

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру і обрання щодо нього запобіжного заходу.

Посадовій особі інкримінують прийняття пропозиції, обіцянки або отримання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст.368 КК України).

У разі доведення провини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, з конфіскацією майна.

Раніше поліцейські затримали за хабарі двох голів ОТГ. Чиновники "вирішували" за гроші земельні питання в Житомирській і Кіровоградській області.

А у Львові затримали за хабар оперуповноваженого одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області та його брата. Вони вимагали 4 тисячі доларів від студентів.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киеввзяткафоточиновниквзяткичиновникизадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі