RU
 

У Києві на вулиці вбили чоловіка ударом у голову

Корреспондент.net,  23 листопада 2019, 08:58
0
1806
У Києві на вулиці вбили чоловіка ударом у голову
Фото: Информатор
Потерпілий упав на землю і більше не встав

Чоловік з друзями відпочивав у закладі Портер Паб на Нивках. Він вийшов на вулицю, де у нього стався конфлікт з невідомим.

 
У ніч на суботу в Києві на Нивках був убитий чоловік. Бездиханне тіло виявили на тротуарі друзі загиблого, повідомляє Інформатор 23 листопада.
 
"Компанія людей відпочивала в закладі Портер Паб. Серед них був чоловік, який вийшов на вулицю і довго не повертався. Знайомі пішли на пошуки, і виявили його на тротуарі, він лежав без ознак життя", - йдеться в повідомленні.
 
За словами свідків, до чоловіка підійшов невідомий і завдав удару в голову, після якого потерпілий впав на землю і більше не встав. На місце викликали службу 103, але допомога медиків уже не знадобилася - чоловік помер. Йому було близько 40 років.
 
Нападник утік у двори. За словами очевидців, на ньому була чорна куртка і чорні штани, інших прикмет вони не запам'ятали. Поліція встановлює обставини трагедії і місцезнаходження можливого вбивці.
 
 
Раніше на цьому тижні в Києві помер ветеран АТО Ігор Панов (позивний "Хан"). Його жорстоко побили 9 листопада в під'їзді житлового будинку.
 
Також повідомлялося, що в Польщі затримали українця за подвійне вбивство в Чехії. Він прямував на батьківщину автобусом Прага - Київ.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: КиевубийствафотомужчинаНивкиубийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі