RU
 

У центрі Києва прогримів потужний вибух

Корреспондент.net,  22 листопада 2019, 09:06
0
1328
У центрі Києва прогримів потужний вибух
Фото: Информатор
У результаті НП, за попередніми даними, ніхто не постраждав

У житловому будинку в столиці прогримів потужний вибух. У шахті ліфта здетонував невідомий предмет.

У Києві пізно ввечері в четвер, 21 листопада, стався вибух у житловому будинку на вулиці Гончара, 67, у Шевченківському районі. Про це повідомляє Інформатор.

Зокрема, за попередніми даними, детонація сталася в шахті ліфта одного з під'їздів будинку близько 23:00. Вибух був настільки потужний, що в будинку винесло вікна, а сам гуркіт чули жителі ще декількох вулиць.

Що саме вибухнуло - невідомо. За словами фахівців на місці, це точно не був вибуховий пакет і навряд чи граната, враховуючи силу детонації. Примітно, що у під’їзді будинку розклеєні оголошенні про проведення газових робіт у будинку на весь листопад. Вибухотехніки і кінологи працювали на місці події, щоб встановити точну причину того, що сталося.

Нагадаємо, що раніше на Херсонщині хіміку відірвало пальці через експеримент. Чоловік не збирався когось підривати або продавати "кінцевий продукт". Він просто вирішив перевірити, чи правдива інформація в інтернеті.

Також повідомлялося, що на Закарпатті у двір бізнеследі кинули гранату. На місці події працювали керівництво поліції області, інспектори кінологічного центру і вибухотехніки.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

ТЕГИ: Киеввидеодом
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі