RU
 

Кінотеатр Тампере повернули у власність громади Києва

Корреспондент.net,  30 жовтня 2019, 16:11
0
150
Кінотеатр Тампере повернули у власність громади Києва
Фото: Прокуратура Киева
Кінотеатр Тампере розташовано на вулиці Героїв Севастополя

Шість років тому приватне товариство незаконно отримало право власності на кінотеатр Тампере і передало його в іпотеку особі-нерезиденту.

 
У Києві прокуратура забезпечила виконання рішення суду про повернення столичній громаді кінотеатру Тампере. Про це повідомляє прокуратура Києва в середу, 30 жовтня.
 
"Київською місцевою прокуратурою № 9 забезпечено реальне виконання рішення суду про повернення столичній громаді цілісного майнового комплексу Кінотеатр Тампере, розташованого на вул. Героїв Севастополя в Києві", - йдеться в повідомленні.
 
У відомстві нагадали, що наприкінці 2013 року приватне товариство незаконно отримало право власності на кінотеатр Тампере і надалі передало його в іпотеку особі-нерезиденту.
 
У зв'язку з цим прокуратура подала позов про визнання недійсним свідоцтва про право власності комерційної структури на цей об'єкт нерухомості і права власності за територіальною громадою Києва.
 
"Після тривалого розгляду і повернення Верховним Судом справи до суду апеляційної інстанції Північним апеляційним господарським судом 2 жовтня 2019 року було прийняте рішення про задоволення позову прокуратури. Зараз вказане рішення виконано, а право власності на цей цілісний майновий комплекс зареєстровано за територіальною громадою міста", - йдеться в повідомленні.
 
Раніше в столичному кінотеатрі Київ заявили про рейдерське захоплення невідомими. Але в поліції спростували цю інформацію, зазначивши, що в кінотеатрі Київ проводиться інвентаризація під наглядом муніципальної варти.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: КиевНедвижимостьсудсобственностьпрокуратуракинотеатр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі