RU
 

У Києві чоловік закурив і помер біля дитячого майданчика

Корреспондент.net,  20 жовтня 2019, 07:39
1
1261
У Києві чоловік закурив і помер біля дитячого майданчика
Фото: Информатор
Точну причину смерті встановлять після розтину

Загиблий поскаржився знайомому, що погано себе почуває. Попередньо, у нього відірвався тромб.

 
У Києві на вулиці Микільсько-Слобідській стався смертельний інцидент. Чоловік йшов додому з роботи, закурив сигарету і впав. Він помер до приїзду швидкої, повідомив напередодні Інформатор.
 
"Жителі сусідніх будинків знали чоловіка, він працював двірником і жив неподалік. Вдень 19 жовтня загиблий повертався з роботи, зупинився біля дитячого майданчика, щоб закурити, і привітався зі знайомим, після чого повідомив, що погано себе почуває. Співрозмовник порадив чоловікові кинути сигарету, але він сказав, що викурить половину", - йдеться в повідомленні.
 
Через дуже короткий проміжок часу двірник впав. Люди спробували надати йому першу допомогу і викликали медиків. Але чоловік помер до приїзду швидкої. Попередньо, у загиблого відірвався тромб.
 
На місці працювали співробітники патрульної поліції, слідчо-оперативна група і карета швидкої допомоги. Точну причину смерті встановлять після розтину.
 
 
 
Раніше в Дарницькому районі Києва побитий чоловік попросив у перехожих сигарету і незабаром помер. При чоловікові знайшли записку з ім'ям Олена і номером телефону. Ця жінка допомогла поліції встановити особу загиблого.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевсмертьвидеофотополициямужчинаумер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі