RU
 

У київському фітнес-клубі потонув відвідувач

Корреспондент.net,  27 червня 2019, 14:44
0
507
У київському фітнес-клубі потонув відвідувач
Фото: kiev.informator.ua
У Києві на Позняках у Sport Life потонув чоловік

Чоловік плавав у басейні, але пізніше перестав рухатися. Очевидці дістали його з води вже в непритомному стані.

 
У Дарницькому районі Києва у фітнес-клубі Sport Life помер чоловік. На місце викликали лікарів, які після приїзду констатували смерть. Про це повідомляє Інформатор.
 
Інцидент трапився в середу, 26 червня, близько 20:00. За словами відвідувача, який став свідком події, чоловік плавав у басейні. Інші люди побачили, що чоловік не рухається, і дістали його з води в непритомному стані.
 
Очевидці й почали надавати першу допомогу. Черговий тренер, який був поруч, також спробував надати допомогу, але потім зник. Через кілька хвилин прийшов медик клубу, але дії були безсилі. Прибулі медики все ще намагалися реанімувати потерпілого, але зробили кардіограму і констатували смерть.
 
Після цього адміністрація комплексу оголосила, що зал закривається через технічні причини. На адресу прибула слідчо-оперативна група. На вигляд чоловікові за 40 років. У поліції ЗМІ повідомили, що попередньо чоловік помер через проблеми із серцем.
 
Напередодні повідомлялося, що в аквапарку Ужгорода загинула дитина. Хлопчику було 7 років. Він відпочивав в аквапарку разом зі своєю тіткою. Поліція з'ясовує обставини трагедії.
 
Нагадаємо, під Києвом священик потонув разом з маленькою дочкою.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Киевбассейнфитнесфитнес центрутопился
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі