RU
 

Під час вибуху в Києві загинуло двоє людей

Корреспондент.net,  29 квітня 2019, 08:06
0
554
Під час вибуху в Києві загинуло двоє людей
Фото: kyiv.npu.gov.ua
Чоловік загинув одразу, а жінка померла в лікарні

Напередодні на Позняках в Києві в результаті вибуху гранати в квартирі загинули дві людини.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Вибух пролунав, коли у квартирі перебував чоловік з двома жінками. В результаті вибуху чоловік загинув на місці, а його співмешканка від отриманих поранень померла в лікарні.
 
У поліцію зателефонувала жінка і повідомила, що в квартирі стався вибух, від якого постраждали її 38-річна дочка з 44-річним співмешканцем. Зі слів заявниці, чоловік приніс гранату і підірвав її.
 
 
На місце події прибули співробітники вибухотехнічної служби, слідчо-оперативних груп головного та районного управлінь поліції Києва, кінологи, лікарі та рятувальники.
 
Лікарі "швидкої" констатували смерть чоловіка, а жінка з пораненнями різного ступеня тяжкості в несвідомому стані була госпіталізована. Через кілька годин від тілесних ушкоджень вона померла.
 
Слідчо-оперативна група встановила, що вибух стався на кухні, коли в приміщенні перебували загиблі. З місця поліцейські вилучили залишки і фрагменти, схожі на уламки гранати, які направили для проведення експертизи. Зараз з'ясовуються обставини, які призвели до трагічних наслідків.
 
За цим факто відкриті справи за статтями ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство).
 
За даними ЗМІ, чоловік посварився зі своєю цивільною дружиною. Конфлікт виник через дітей жінки від попереднього шлюбу. У розпал скандалу чоловік дістав гранату і почав погрожувати жінці, пролунав вибух.
 

 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевссораграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі