RU
 

У Києві накрили "сходку" кримінальних авторитетів

Корреспондент.net,  4 березня 2019, 10:49
0
547
У Києві накрили  сходку  кримінальних авторитетів
Фото: Нацполиция Украины
Затримання кримінальних авторитетів в Києві

Очолював "сходку" уродженець Грузії, "злодій в законі" Лаша Джачвліані. Його коронували в 1985 році в Тбілісі.

 
Правоохоронці попередили проведення в одному з ресторанів Києва "сходки" кримінальних авторитетів, очолюваних "злодієм в законі" на прізвисько "Сфан". Про це повідомляє столичне управління Нацполіції в понеділок, 4 березня.
 
Відзначається, що на зустріч у ресторані на бульварі Верховної Ради кримінальні авторитети зібралися для обговорення розподілу влади і впливу на території України.
 
"Очолював цю "сходку" уродженець Грузії, "злодій в законі "Лаша Джачвліані ("Сфан"), якого коронували в 1985 році в Тбілісі. Він намагався налагодити зв'язки з іншими авторитетами і стати" куратором "квартирних злодіїв і розбійників", - йдеться в повідомленні.
 
Встановлено, що "Сфан" до 2017 року перебував у міжнародному розшуку за вчинення здирництва та хабарництва в Італії. Крім того, раніше його затримували в Києві з наркотиками.
 
Правоохоронці перевіряють законність його перебування на території України.
 
 
 
Раніше в Києві поліція навідалася на "сходку" 47 кримінальних авторитетів. Вони зібралися пом'янути померлого колишнього власника "злодійського общака" України на прізвисько "Мамед".
 
А в Харкові оперативники приїхали на збори кримінальних авторитетів і затримали 20 осіб. Лідери бандитських угруповань зібралися пом'янути "злодія в законі" Васю Хоржа, розподілити "общак" і спланувати майбутню діяльність.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentne

ТЕГИ: Киевкриминалвидеофотополициякриминалитетвор в законе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі