RU
 

У центрі Києва пройшов марш Національних дружин

Корреспондент.net,  2 березня 2019, 23:00
0
749
У центрі Києва пройшов марш Національних дружин
Активісти Національних дружин перед маршем

У Нацкорпусі заявили, що планують 3 березня провести масштабну акцію біля будинку Олега Гладковського, і пообіцяли "сюрпризи".

 
У суботу, 2 березня, у центрі Києва партія Національний корпус провела акцію і марш Національних дружин, присвячений другій річниці створення організації.
 
Як повідомляється на сторінці Нацкорпуса у Facebook, перед маршем активісти вивісили на ТЦ Глобус банер "Свинарчуків Порошенка за ґрати" - "як нагадування про те, що при владі перебувають злодії, які нахабно розкрадають військовий бюджет країни".
 
За даними Нацкорпуса, у марші взяли участь більше тисячі осіб, які прибули до Києва з 20 областей України. Його учасники без гасел пройшли від майдану Незалежності до Косого Капоніра на Печерську.
 
"Там відбулося прийняття присяги Волинського та Івано-Франківського осередків і було оголошено про створення Східного і Південного крила Нацдружин, які поліпшать роботу організації", - йдеться в повідомленні.
 
Також у Нацкорпусі заявили, що планують 3 березня провести акцію "біля маєтку Свинарчуків-Гладковських”.
 
"Влада проігнорувала наш перший візит, значить, візитів буде стільки, скільки потрібно. Методи впливу будуть такими, які ми самі виберемо для встановлення справедливості", - заявили націоналісти і пообіцяли більше тисячі учасників і різні "сюрпризи".

Нагадаємо, за даними ЗМІ, учасниками схеми по розкраданнях в оборонному комплексі є заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, його син Ігор з другом і директор Укроборонпрому Павло Букін. У вказаній схемі також нібито задіяні керівники оборонних структур різних рівнів.
 
В Укроборонпромі звинуватили журналістів у маніпуляціях, а сам Гладковський попросив припинити його повноваження першого заступника секретаря РНБО.
 
Національне антикорупційне бюро почало досудове розслідування.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Корупція в оборонці
Корупційний скандал: екс-посадовця Міноборони відправили під домашній арешт
Корупція в закупівлях для армії: НАБУ розшукує Гладковського-старшого
Викрито чиновника військової частини, що незаконно "преміював" підлеглу
Екс-чиновника Міноборони Лієва взято під варту
Викрито чиновника військової частини, що спробував привласнити 20 млн
СПЕЦТЕМА: Корупція в оборонці
ТЕГИ: Киеввидеофотомаршнационалисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі