RU
 

У Києві дві години гасили пожежу в приватному будинку

Корреспондент.net,  25 грудня 2018, 10:04
0
412
У Києві дві години гасили пожежу в приватному будинку
Фото: ГСЧС

Складність пожежі полягала в тому, що будинок розташований далеко від гідрантів. Рятувальникам довелося постійно підвозити воду.

 
У Києві сталася велика пожежа у двоповерховому приватному будинку на вулиці Промисловій у Дарницькому районі. Про це повідомляє столичне управління ДСНС у вівторок, 25 грудня.
 
Зазначається, що інформація про спалах надійшла пізно ввечері в понеділок.
 
"На місце події негайно прибули рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилося, у двоповерховому житловому будинку горить горище на площі 60 кв. м із подальшим поширенням вогню на всю площу горища", - йдеться в повідомленні.
 
О 1:32 пожежа на площі 150 кв. м була локалізована, а о 1:54 - повністю ліквідована. Ніхто не постраждав.
 
Рятувальники наголосили, що складність пожежі полягала в тому, що будинок розташований далеко від гідрантів, тому їм довелося постійно підвозити воду.
 
З вогнем боролися близько 50 рятувальників та 11 одиниць техніки. Причину виникнення пожежі наразі встановлюють правоохоронці.
 
 
 
Напередодні стало відомо, що в селі Яблуниця Івано-Франківської області згорів готель Простоквашино, загинула одна людина. Персонал евакуював постояльців до прибуття рятувальників.
 
Раніше в Запорізькій області у результаті пожежі у приватному будинку в селі Чкалове Приазовського району загинули дві людини.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Киеввидеофотодомогоньспасатель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі