RU
 

Влада Києва "скасувала" снігопад у столиці

Корреспондент.net,  18 грудня 2018, 13:49
0
792
Влада Києва  скасувала  снігопад у столиці
Фото: Facebook/Павел Пащенко
Сильних снігів у Києві на цьому тижні не буде

Раніше в ЗМІ потрапив документ про навчання у КП "Київтеплоенерго", згідно з якими в столиці повинна випасти місячна норма опадів за день.

 
Влада Києва спростувала інформацію про прийдешній снігопад у столиці на цьому тижні. Як повідомляє прес-служба КМДА у вівторок, 18 грудня, документ про погіршення погодних умов не відповідає прогнозу Укргідрометцентру. Він призначений для проведення навчань комунального підприємства Київтеплоенерго.
 
 
"Факсограма є внутрішнім документом КП Київтеплоенерго. На підприємстві системно проходять навчання з метою посилення ефективності роботи в умовах снігопадів, зниження температури тощо", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що Київтеплоенерго проводить внутрішню роботу для встановлення обставин, як цей документ потрапив в публічний доступ і викликав дезінформацію.
 
Також в КМДА опублікували офіційний прогноз Укргідрометцентру до кінця робочого тижня:
 
18 грудня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10º морозу, вдень 6-8º морозу.
 
19 грудня в столиці також не очікується істотних опадів, температура вночі 9-11º морозу, вдень 6-8º морозу. Вітер 5-10 м/с.
 
20 грудня - без істотних опадів, температура вночі 9-11º морозу, вдень 4-6º морозу. Вітер 5-10 м/с.
 
Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що в найближчі три дні в Києві очікуються сильні снігопади з потужним вітром, а в четвер випаде місячна норма опадів.
 
Зазначимо, що минулого тижня в деяких регіонах випало понад 30 см снігу.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевпогодаснегопадыснегучения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі