RU
 

У Києві затримали підозрюваних в обстрілі Київміськбуду з РПГ

Корреспондент.net,  15 листопада 2018, 17:29
0
218
У Києві затримали підозрюваних в обстрілі Київміськбуду з РПГ
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua
Вилучений у банди гранатомет

У столиці затримали і заарештували групу підозрюваних в обстрілі будівлі Київміськбуду з гранатомета й інших злочинах.

 
У Києві затримали і заарештували групу підозрюваних у низці злочинів, зокрема, в обстрілі будівлі Київміськбуду з гранатомета. Про це в четвер, 15 листопада, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.
 
"У Києві викрито і затримано членів небезпечної банди, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні не менше восьми резонансних злочинів у столиці, в тому числі, з використанням реактивної протитанкової зброї, а також у незаконному постачанні і збуті боєприпасів та вибухових речовин", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначено, що до складу злочинного угруповання входило вісім чоловік у віці від 21 до 46 років, що мають навички поводження зі зброєю або досвід військової служби.
 
Згідно з матеріалами слідства, протягом 2018 року члени банди скоїли в Києві ряд збройних нападів на підприємства та установи з метою перешкоджання їх законній господарській діяльності.
 
"На рахунку цієї банди серія нападів на приміщення ЗАТ ХК Київміськбуд, які сталися в столиці у квітні, коли шляхом умисного підпалу і обстрілу із застосуванням реактивної протитанкової зброї (РПГ) були пошкоджені будівлі зазначеного підприємства", - доповіли в прокуратурі.
 
 
Зараз вісім учасників угруповання, в тому числі її організатор, затримані.
 
"У ході проведення обшуків у членів банди вилучено автоматичну вогнепальну зброю, п'ять пістолетів, глушники до вогнепальної зброї, приціли, велику кількість патронів, засоби зв'язку, банківські картки, наркотичні речовини та інші речові докази", - розповіли в прокуратурі.
 
Відомо, що всім фігурантам оголошено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою.
 
Нагадаємо, в будівлю Київміськбуду в Печерському районі столиці стріляли з ручного протитанкового гранатомета. Інцидент стався близько другої ночі 13 квітня.
 
Пізніше столичні поліцейські вилучили запис з відеореєстратора, на якому зафіксований момент нічного пострілу з ручного протитанкового гранатомета по будівлі Київміськбуду.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

 
ТЕГИ: Киевнападениекиевгорстройзадержаниебанда
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі