RU
 

У Києві іноземці грабували жінок

Корреспондент.net,  9 листопада 2018, 15:24
0
313
У Києві іноземці грабували жінок
Фото: Нацполиция
Під час огляду автомобіля правопорушників вилучено жіночу сумку

Двоє чоловіків нападали на киянок на території Солом'янського та Голосіївського районів столиці.

 
У Києві затримали двох іноземців, 1976 і 1981 років народження, які грабували жінок. Під час нападів чоловіки надягали балаклави і використовували газовий балончик, повідомили в столичній поліції в п'ятницю, 9 листопада.
 
"Двоє уродженців іншої держави нападали на киянок на території Солом'янського та Голосіївського районів столиці. Одягнувши балаклави, зловмисники застосовували газовий балончик, після чого відбирали у потерпілих сумочки з гаманцями і мобільні телефони. До місць скоєння злочинів "кримінальний дует" приїжджав на іномарці. У той час, коли один із співучасників нападав на жертву, інший сидів за кермом і спостерігав за ситуацією", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.
 
Підозрюваних у розбійних нападах затримали на гарячому після останніх злочинних епізодів. Протягом вечора зловмисники скоїли одразу два злочини - на вулиці Митрополита Липківського і Саперно-Слобідській. Слідчо-оперативна група під час огляду автомобіля правопорушників вилучила у них жіночу сумку, рукавички, мобільні телефони, гроші та банківські картки.
 
 
Слідчі оголосили зловмисникам про підозру, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
 
"У слідчих є всі підстави вважати, що на їхньому рахунку вісім аналогічних правопорушень, скоєних на території Києва та Київської області. За серію розбійних нападів їм загрожує до десяти років позбавлення волі", - зазначив Крищенко.
 
 
Раніше в Києві правоохоронці затримали двох іноземців за підозрою в крадіжці понад 100 тисяч гривень у відвідувача ресторану на вулиці Велика Васильківська.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киевограблениеженщиныиностранцыполициязадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі