RU
 

У Києві чоловік погрожував підпалити відділення банку

Корреспондент.net,  19 жовтня 2018, 14:06
0
111
У Києві чоловік погрожував підпалити відділення банку
Фото: autonews.autoua.net
Поліцейськими відкрите кримінальне провадження

У чоловіка стався конфлікт з працівниками банку, після чого він подзвонив у поліцію і повідомив про намір підпалити будівлю.

 
У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підпалити відділення банку. Про це в п'ятницю, 19 жовтня, повідомив відділ комунікацій поліції столиці.
 
Так, по спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що підпалить будівлю банку на проспекті Перемоги. На виклик негайно виїхали слідчо-оперативна група і екіпажі патрульної поліції.
 
З приміщень фінансової установи евакуювали 15 осіб. Під час обстеження приміщення і прилеглої території фахівці не виявили вибухонебезпечних предметів і речовин. За цим фактом відкрите кримінальне провадження.
 
Зловмисника затримали поблизу місця події. Ним виявився 53-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягався до адміністративної відповідальності.
 
За словами затриманого, у нього стався конфлікт з працівниками банку, після чого він подзвонив у поліцію і повідомив про свій намір підпалити будівлю.
 
Слідчим відділом Святошинського управління поліції було відкрите кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.
 
Раніше в Дніпрі невідомі підірвали банкомат ПриватБанку в магазині Панда.
 
Також у Луганській області затримали чоловіка, який погрожував підірвати школу мистецтв.
 
Новости от Корреспондент.net у Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Киевбанкугрозаполицияподжогзадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі