RU
 

У Києві озброєні люди захопили маршрутку з пасажирами

Корреспондент.net,  28 вересня 2018, 16:55
0
828
У Києві озброєні люди захопили маршрутку з пасажирами
Фото: vesti-ukr.com
Поліція затримала нападників

Двоє зловмисників були озброєні пістолетами, ще один тримав у руці ніж. Вони взяли пасажирів в заручники і заборонили водієві відчиняти двері.

 
Троє невідомих у п'ятницю, 28 вересня захопили в Києві маршрутку. Вони побили кількох жінок і погрожували пасажирам зброєю. Про це повідомляють Вести з посиланням на слова заручників.
 
Одна з пасажирок повідомила, що маршрутка прямувала рейсом Городище - Київ. На зупинці Корсунь-Шевченківський в неї сіли троє чоловіків.
 
"У двох із них були пістолети, в одного ніж. Вони влаштували конфлікт з пасажирами, почали погрожувати зброєю і побили двох жінок. Після чого заборонили водієві відчиняти двері і випускати людей", - розповіла жінка.
 
За її словами, біля станції метро Видубичі чоловіків затримала поліція і вилучила зброю. Зловмисників збиралися доставити до Голосіївського управління поліції.
 
При цьому жінка зауважила, що правопорушники намагалися про щось домовиться з патрульними. Тим часом до затриманих приїхала "група підтримки". Молоді люди спортивної зовнішності планували відправитися слідом за поліцейськими в райвідділ. Медики швидкої допомоги надавали допомогу постраждалим жінкам.
 
 
 
Сьогодні також повідомлялося, що в Києві наркоман взяв у заручники свою матір, її звільняв КОРД.
 
Раніше в Святошинському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який взяв у заручники власних дітей.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киеворужиефотозаложникизадержаниемаршрутка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі