RU
 

У Києві зупинять одну з двох ТЕЦ - ЗМІ

Корреспондент.net,  30 липня 2018, 17:23
0
537
У Києві зупинять одну з двох ТЕЦ - ЗМІ
Фото: reform.energy
ТЕЦ-5 через день може зупинитися

У столиці можуть початися перебої з електрикою через зупинення ТЕЦ. Влада наказала підготуватися до надзвичайної ситуації.

У ніч на 1 серпня буде зупинена столична ТЕЦ-5. Про це в понеділок, 30 липня, пише УНІАН, посилаючись на джерела на підприємстві.

Зазначається, що робота ТЕЦ припиниться через відсутність договору на постачання газу між комунальним підприємством Київтеплоенерго, якому з 1 серпня в управління переходить ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, і Нафтогазом України.

Наголошується, що зараз працівники ДТЕК забирають зі станції всі меблі, комп'ютерну техніку. Співробітники станції сидять без роботи.
 
У прес-службі КМДА відмовилися коментувати можливе зупинення станції з 1 серпня, але підкреслили, що зараз сторони перебувають у процесі переговорів про постачання газу.
 
Водночас департамент охорони здоров'я КМДА опублікував наказ, яким наказав керівникам закладів охорони здоров'я та комунальним підприємствам провести ряд заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій, які можуть статися внаслідок зупинення роботи Київських ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6.
 
Раніше в КМДА заявили, що через відсутність угоди з Нафтогазом з 1 серпня жителі Києва можуть знову залишитися без гарячої води, можливі перебої з електрикою.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: КиевНафтогазэлектроэнергияТЭЦ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі