RU
 

У Києві перевищена норма забруднення повітря

Корреспондент.net,  1 червня 2018, 13:05
0
239
У Києві перевищена норма забруднення повітря
Фото: Корреспондент.net
У Києві через спеку зростає рівень забрудненості повітря

В останні дні травня рівень забрудненості повітря в українській столиці перевищив норму в 4-6 разів.

У Києві кілька днів спостерігаються метеорологічні умови, які сприяють накопиченню вмісту шкідливих домішок в повітрі. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Укргідрометцентр.

За даними постів спостереження Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, протягом 30-31 травня рівень забруднення діоксидом азоту досяг 4-6 середньодобових ГДК (гранично допустимих концентрацій). В районах: площ Бессарабської, Деміївської і Перемоги, Оболонського проспекту та вулиць Довженка, Попудренка, Скляренка.

Рівень забруднення формальдегідом досяг 4-5 середньодобових ГДК. В районах: площ Бессарабської, Деміївській і Перемоги, Оболонського проспекту, бульвару Лесі Українки і вулиці Довженка.

Такі метеорологічні умови (поле підвищеного тиску, нічна приземна інверсія і висока температура повітря) збережуться, за прогнозом синоптиків, до 4 червня.

Як повідомляє Укргідрометцентр, 2 і 3 червня в деяких областях пройдуть дощі, спека трохи спаде. У Києві в неділю пройдуть дощі і грози. Температура повітря - до 26 градусів тепла.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

ТЕГИ: Киевпогодазагрязнение воздухажаразагрязнения окружающей среды
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі