RU
 

У Києві горять сади, у повітрі стоїть гар

Корреспондент.net,  5 травня 2018, 10:42
1
1740
У Києві горять сади, у повітрі стоїть гар
Фото: Facebook Анна Горбань
Виноградар оповило густим смогом

Уже в трьох районах столиці відчувається запах гару від фруктових садів на Виноградарі, що спалахнули напередодні. Зокрема, на гар скаржаться не тільки в Подільському районі, але вже і в Святошинському та Солом'янському.

На житловому масиві Виноградар Києва з вечора п'ятниці триває пожежа. Про це в суботу, 5 травня, повідомляє РИА Новости-Украина з посиланням на місцевих жителів.

Зазначається, що з раннього ранку житлові масиви Виноградар, Вітряні гори, Мостицький, Куренівка в Подільського району столиці були оповиті смогом і їдким димом.

"З часом ситуація лише погіршилася. Тепер став ще відчутнішим запах гару", - розповів житель проспекту Правди Олександр.

"Пожежу так і не загасили, вогню не видно, але дим валить в бік Нивок, і нам дісталося", - повідомила мешканка вулиці Межова Олена.

У п'ятницю ввечері, 4 травня, на Виноградарі сталася пожежа на території знаменитих фруктових садів агрокомбінату Пуща-Водиця. За даними очевидців, рятувальники швидко прибули на місце події і оперативно розпочали гасіння, проте, судячи із задимлення, ліквідувати загоряння їм так і не вдалося.

Нагадаємо, декількома днями раніше в Чернігівській області горів військовий лісгосп.

А в Києві на проспекті Перемоги горів магазин.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

ТЕГИ: Киев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі