RU
 

СБУ висловила підозри щодо обстрілу консульства Азербайджану в Харкові

Корреспондент.net,  9 листопада 2020, 17:47
0
350
СБУ висловила підозри щодо обстрілу консульства Азербайджану в Харкові
Фото: azconsulate

В СБУ вважають, що до інциденту можуть бути причетні треті країни, які намагаються "розгойдувати" ситуацію в регіоні.

 
СБУ вважає, що до обстрілу консульства Азербайджану в Харкові можуть бути причетні треті країни, зацікавлені в розпалюванні міжнаціонального конфлікту. Про це заявив голова прес-служби управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула у понеділок, 9 листопада.
 
За його словами, розглядається версія втручання "третіх сил" - політичні сили, наближені до третіх країн, можуть намагатися "розгойдувати" ситуацію в регіоні.
 
"Окремі політичні сили регіону, наближені до "третіх" країн, в результаті дзвінкого програшу на місцевих виборах, або, можливо, за вказівкою емісарів "третіх" країн намагаються зробити "хайп" і розпалити вогонь національної ворожнечі в регіоні", - заявив Абдула.
 
Нагадаємо, що раніше війська Азербайджану наблизилися до Степанакерта. У Нагірному Карабасі визнали втрату міста Шуші, розташованого за 11 кілометрів від Степанакерта.
 
Також Алієв заявив про взяття під контроль 23 сіл у Карабасі. Азербайджанська армія звільнила населені пункти від окупації, підкреслив президент республіки.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ХарьковСБУАзербайджанобстрелконсульство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі