RU
 

У Харкові поліція заявила про розкриття резонансного вбивства

Корреспондент.net,  6 березня 2020, 19:09
0
892
У Харкові поліція заявила про розкриття резонансного вбивства
Фото: hk.npu.gov.ua
Поліція розкрила резонансне вбивство в Харкові

На минулому тижні було вбито 25-річну дівчину. Її вбили її ж знайомі заради мобільного телефона і особистих речей.

 
Убивство 25-річної дівчини, яке приголомшило Харків минулого тижня, розкрито. Про це повідомила прес-служба поліції області в п'ятницю, 6 березня.
 
Обгоріле тіло дівчини з множинними різаними ранами на голові і шиї знайшли 1 березня в бетонній трубі під дамбою біля річки Уда, недалеко від Станційної вулиці.
 
Слідство встановило, що жінка вийшла з дому 29 лютого, не сказавши родичам, куди прямує. Із собою вона взяла рюкзак і мобільний телефон. За версією поліції, саме заради особистих речей її і вбили.
 
Сьогодні поліція затримала в селищі Пісочин двох підозрюваних. Це 30-річний місцевий житель і 27-річний житель Харкова, обидва раніше були судимі. Вони зізналися у вбивстві.
 
"Зловмисники зізналися, що умисел на заволодіння майном своєї знайомої у чоловіків виник ще в середині лютого. 29 лютого вони зустрілися з дівчиною і після спільного вживання алкогольних напоїв заманили її нібито на прогулянку по берегу річки. Зловмисники завдали потерпілій розбитою пляшкою різані рани шиї і голови, сховали тіло в трубу, де підпалили. Після скоєння злочину чоловіки заволоділи особистими речами загиблої і почали переховуватися, постійно змінюючи своє місцезнаходження, відключивши мобільні телефони", - заявив заступник начальника слідчого управління поліції Харківської області Андрій Шарнін.
 
Затриманим повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Їм загрожує від 10 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, що раніше на Закарпатті знайшли мертвим 20-річного прикордонника. На тілі чоловіка є вогнепальне поранення. Поліція веде розслідування за статтею про умисне вбивство, але розглядає версію самогубства.
 
Також повідомляється, що піді Львовом зловмисник розстріляв двох осіб. Поліція встановила особу стрільця і ​​знайшла мікроавтобус, на якому зник зловмисник.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Харьковубийстваполицияубийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі