RU
 

У Харкові розстріляли чоловіка

Корреспондент.net,  5 листопада 2019, 23:40
0
1725
У Харкові розстріляли чоловіка
Фото: hk.npu.gov.u
Стрілянина сталася в Харкові

Увечері 5 листопада поблизу спортклубу на вулиці Валентинівській стався конфлікт, який переріс у стрілянину.

 

У Харкові сталася стрілянина, в результаті одна людина отримала кульове поранення в живіт і доставлена в лікарню, повідомляє прес-служба Національної поліції.
 
Стрілянина сталася 5 листопада близько 19:00 на вулиці Валентинівській. Чоловіка з кульовими пораненнями живота, передпліччя і ноги доставили в лікарню.
 
За словами очевидців, поблизу спортивного клубу стався конфлікт з подальшою стріляниною. В результаті події також було пошкоджено автомобіль Mitsubishi. З місця події співробітники поліції вилучили гільзи і кулі, які будуть направлені на експертне дослідження.
 
Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Всі обставини події встановлюються.
 


Нагадаємо, 25 жовтня в Харкові біля супермаркету на вулиці Клочківській сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина, ще одна отримала поранення. Пізніше один з учасників перестрілки підірвав себе гранатою. У нього знайшли пістолет Glock з глушником, пістолет-кулемет Uzi, пістолет Parabellum, автомат Калашникова, чотири гранати і патрони.

Пізніше поліція встановила особу підривника. Ним виявився 47-річний житель міста Горлівка, раніше судимий за умисне вбивство. За місцем його проживання виявили арсенал зброї.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Харьковвидеофотострельба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі