RU
 

У Харкові викрили діяльність інтернет-магазину наркотиків

Корреспондент.net,  26 жовтня 2019, 03:58
0
315
У Харкові викрили діяльність інтернет-магазину наркотиків
Фото: hk.npu.gov.ua
Харківська поліція викрила групу осіб у поширенні наркотиків через інтернет

Через інтернет-магазин, який організував 24-літній харків'янин, продавали кокаїн, амфетамін, екстазі і канабіс.

 
У Харкові правоохоронці затримали групу осіб, причетних до створення та функціонування інтернет-магазину, через який продавали наркотики і психотропи шляхом "закладок". Про це повідомляє обласна поліція.
 
Організував злочинну діяльність 24-річний харків'янин, який сприяв постачанню наркотичних засобів на територію області, контролював їхній продаж і розподіляв отримані від збуту гроші.
 
Чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Правоохоронці заявили, що крім організатора в групу входили ще п'ять осіб - дві жінки і троє чоловіків. Через інтернет-магазин вони продавали кокаїн, амфетамін, екстазі і канабіс.
 
 
Під час обшуків у членів групи вилучено понад 100 тис. грн, майже $ 6 тис, інструменти для фасування наркотиків, мобільні телефони, банківські картки, рослини конопель елітних сортів й інші наркотичні засоби.
 
Відкрито кримінальне провадження за статтею "збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів" Кримінального кодексу України.
 
 
Раніше в київському фастфуді силовики затримали чоловіка з 20 кг наркотиків. У нього знайшли 20 великих зіп-пакетів з різними речовинами.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: наркотикиХарьковполицияИнтернет-магазин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі