RU
 

Вирок Зайцевій і Дронову залишили без змін

Корреспондент.net,  14 серпня 2019, 17:35
0
784
Вирок Зайцевій і Дронову залишили без змін
Фото: objectiv.tv
Зайцева і Дронов отримали по 10 років за резонансну смертельну ДТП

Апеляційний суд відхилив клопотання адвокатів Зайцевої та Дронова на вирок щодо ДТП, у якій загинуло шестеро людей.

 
Апеляційний суд Харкова в середу, 14 серпня, залишив без змін вирок обвинуваченим у смертельній ДТП Олені Зайцевій і Геннадію Дронову, повідомляє Громадське.
 
 
Таким чином, згідно з вироком суду першої інстанції, водій Lexus Олена Зайцева і водій Volkswagen Геннадій Дронов отримують максимальні терміни, які вимагали прокурори, - по 10 років позбавлення волі. Також їх зобов'язали виплатити по 500 тисяч гривень компенсації сім'ям потерпілих.
 
Адвокат Зайцевої просила пом'якшити покарання її підзахисної і засудити її до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 2 роки, а також призначити їй випробувальний термін на розсуд суду. Захист Дронова просив апеляційний суд скасувати вирок суду першої інстанції і закрити кримінальне провадження щодо підзахисного.
 
Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова сталася ДТП за участю автомобілів Lexus 20-річної Зайцевої і Volkswagen Touareg, за кермом якого був 49-річний Дронов. Тоді загинуло п'ятеро людей. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації.
 
26 лютого 2019 року Київська районний суд Харкова визнав Дронова та Зайцеву винними в скоєнні ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років кожному. Захисники Зайцевої та Дронова подали апеляційні скарги на вирок суду.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ДТПХарьковприговорапелляция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі