RU
 

У Харківській області з дитячого садка госпіталізували дітей

Корреспондент.net,  16 квітня 2019, 12:03
0
102
У Харківській області з дитячого садка госпіталізували дітей
Фото: Думская
У дитсадку провели дезінфекцію

У дітей виявили харчову інфекцію. Вісьмох хворих поклали в лікарню, двоє дітей перебувають на амбулаторному лікуванні.

 
У період з 12 до 13 квітня серед дітей Слобідського дошкільного навчального закладу №3 Зміївського району Харківської області було зареєстровано 10 випадків інфекційних захворювань, діти були госпіталізовані. Про це повідомила прес-служба Харківського обласного лабораторного центру МОЗ України.
 
"В інфекційне відділення... госпіталізовані 8 хворих, 2 дитини перебувають на амбулаторному лікуванні. Усім хворим поставлено попередній діагноз: харчова токсикоінфекція", - йдеться в повідомленні.
 
З метою встановлення факторів передачі і джерела можливого інфікування, 12 квітня фахівцями лабораторії було проведене епідеміологічне розслідування, під час якого обстежені контактні особи, були відібрані зразки харчових продуктів, води і змивів з об'єктів зовнішнього середовища.
 
Також було проведено заключну дезінфекцію в приміщеннях установи й організовані заходи щодо поточної дезінфекції. За сконтактованими дітьми встановлено щоденне медичне спостереження. Протиепідемічні заходи тривають.
 
Напередодні повідомлялося, що внаслідок розпилення сльозогінного газу в гардеробній гімназії №1 у Черкасах госпіталізовано 68 учнів.
 
Нагадаємо, у Миколаївській області сталося масове отруєння в дитсадку. Дев'ятеро вихованців дитячого садка "Веселка" Вітовського району покладено до обласної дитячої лікарні із симптомами отруєння.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: детиХарьковская областьотравлениегоспитализация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі