RU
 

У Харкові затриманий підозрюваний у вбивстві таксиста

Корреспондент.net,  12 лютого 2019, 14:49
0
182
У Харкові затриманий підозрюваний у вбивстві таксиста
Фото: Нацполиция Украины
Поліція оглядає місце вбивства

Убивця завдав потерпілому проникаючий удар в грудну клітку і різану рану шиї. Після цього він зник з місця злочину.

У Харкові поліцейські оперативно встановили особу підозрюваного у вбивстві водія таксі на вулиці Вокзальній. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 12 лютого.

Зазначається, що підозрюваним виявився 50-річний безробітний, раніше не судимий чоловік, який постійно зловживав спиртним.

Слідчі встановили, що в той день між ним і 55-річним потерпілим, з яким вони були знайомі, в салоні автомобіля виник конфлікт.

"Сперечалися через антисоціальний спосіб життя правопорушника. І цього разу він був п'яний. Йому не сподобалися слова водія, він схопив ніж, який належав таксисту, і завдав потерпілому проникаючий удар в грудну клітку і різану рану шиї. Після цього зловмисник зник з місця злочину. Оперативники знайшли його у родичів, які живуть в Основ'янському районі", - йдеться в повідомленні.

Зараз зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України). Санкція статті передбачає тюремний термін від 7 до 15 років. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Минулого тижня в Києві на вулиці Сирецькій було скоєно розбійний напад на таксиста, під час якого його намагалися задушити. Чоловікові вдалося втекти від нападників, яких пізніше затримала поліція.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Харьковубийствавидеополицияубийствоводительтаксиубийцатаксист
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі