RU
 

ДТП у Харкові: суд залишив Зайцеву і Дронова в СІЗО

Корреспондент.net,  18 вересня 2018, 17:59
0
215
ДТП у Харкові: суд залишив Зайцеву і Дронова в СІЗО
Фото: newsroom.kh.ua
Олена Зайцева в залі суду

Суддя прийняв рішення продовжити фігурантам запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави ще на 60 днів.

 
Київський районний суд Харкова залишив за гратами підозрюваних у скоєнні смертельної ДТП в Харкові - Олену Зайцеву і Геннадія Дронова. Про це у вівторок, 18 вересня, повідомляє місцеве видання NewsRoom.
 
Зазначено, що на початку засідання представники підсудних клопотали про те, щоб їхніх клієнтів відпустили під домашній арешт.
 
Сам Дронов заявив, що не збирається переховуватися від слідства, і запропонував віддати правоохоронцям свої паспорти. Крім того, чоловік укотре нагадав про те, що в нього хвора мати.
 
"Вона не раз просила про побачення, але я відмовляв не тому, що я не хочу її бачити, а тому що вона в дуже жалюгідному стані. Будь-хто з вас може прийти і подивитися, як вона живе", - сказав Дронов.
 
Своєю чергою адвокати Зайцевої заявили про те, що їхня підзахисна потребує якісної медичної допомоги в той час, як утримання її в СІЗО не змінить трагедії.
 
"Відсутність належного лікування має характер тортур", - сказала представник обвинуваченої Юлія Козир.
 
Однак суддя Віктор Попрас прийняв рішення продовжити фігурантам запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави ще на 60 днів.
 
Раніше повідомлялося, що Зайцева була під наркотиками на момент ДТП. Експертиза Міністерства охорони здоров'я встановила наявність у крові Зайцевої кодеїну і фенобарбіталу.
 
Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова сталася ДТП за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg, унаслідок чого загинули п'ятеро людей. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: ДТПХарьковсудаварияарестСИЗО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі