RU
 

У Харкові попрощалися з убитим біля мерії поліцейським

Корреспондент.net,  22 серпня 2018, 20:36
0
395
У Харкові попрощалися з убитим біля мерії поліцейським
У Харкові відбулася панахида по Дмитру Кирієнку

У Харкові відбулася панахида по старшому лейтенанту патрульної поліції Дмитру Кирієнку, який загинув вночі 20 серпня під час перестрілки з озброєним зловмисником під будівлею міськради.

 
Про це в середу, 22 серпня, повідомляє прес-служба Нацполіції Харкова.
 
На церемонії прощання зібралися більше тисячі правоохоронців.
 
"Дмитро Кирієнко захистив собою харків'ян від злочинця, який міг накоїти в місті багато бід. Це справжній героїчний вчинок", - зазначив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.
 
Також повідомляється, що за мужність і героїзм, проявлені Кирієнком під час виконання службових обов'язків, він посмертно нагороджений відзнакою МВС За відвагу в службі. Високу нагороду від міністра отримала вдова правоохоронця.
 
Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко нагородив посмертно орденом За мужність III ступеня патрульного поліцейського Дмитра Кирієнка.
 
Раніше повідомлялося, що сім'ї харківського поліцейського Дмитра Кирієнка МВС виплатить компенсацію в сумі понад 1,3 млн грн.
 
Нагадаємо, інформація про постріли поблизу міськради Харкова надійшла в поліцію близько 00:37. За вказаною адресою виїхав наряд патрульної служби. Поліцейські побачили біля будівлі міськради пораненого охоронця, поруч стояв чоловік, який почав стріляти в патрульних. Одна з куль поранила поліцейського. Він згодом помер.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ХарьковМВДсмертьфотострельбаМВД Украинымэрия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.