RU
 

До стрільби в Харкові може бути причетний ще один чоловік - поліція

Корреспондент.net,  20 серпня 2018, 18:04
0
201
До стрільби в Харкові може бути причетний ще один чоловік - поліція
Фото: 057.ua
До стрілянини біля Харківської мерії може бути причетний ще один чоловік

У поліції є підозрювана особа, яка раніше не потрапляла в поле зору правоохоронних органів. Причетність цієї людини до вбивства з'ясовується.

 
До стрільби, яку влаштував невідомий чоловік уночі 20 серпня біля Харківської мерії, може бути причетний ще один чоловік. Про це в понеділок повідомляє прес-служба обласної поліції у Facebook.
 
"За інформацією Олега Беха (начальник поліції Харківської області. - ред.), уже точно відомо, що під час скоєння злочину чоловік знаходився під впливом спиртного - у його крові виявлено більше двох проміле алкоголю. У поліції також є підозрювана особа, яка раніше не потрапляла в поле зору правоохоронних органів. Інформація про причетність цієї людини до вбивства зараз відпрацьовується", - йдеться в повідомленні.
 
Раніше Бех заявив на прес-конференції 20 серпня, що слідство переконане, що чоловік, який влаштував стрілянину біля Харківської міськради вночі 20 серпня, діяв сам.
 
Нагадаємо, інформація про постріли поблизу міськради Харкова надійшла в поліцію близько 00:37. За вказаною адресою виїхав наряд патрульної служби. Поліцейські побачили біля будівлі міськради пораненого охоронця, поруч стояв чоловік, який почав стріляти в патрульних. Одна з куль поранила поліцейського, він згодом помер.
 
Пораненому охоронцеві вже зробили операцію, він у реанімації у важкому стані.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Харьковстрельбаполицияубийствомэрияохранникперестрелкаранение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі