RU
 

У центрі Харкові знайшли бойову гранату

Корреспондент.net,  23 травня 2018, 15:49
0
82
У центрі Харкові знайшли бойову гранату
Фото: facebook.com/police.kharkov
Поліція вилучила гранату

Гранату РГД-5 із запалом виявили під балконом одного з будинків. Боєприпас вилучили і направили на експертизу, евакуації місцевих жителів не проводили.

У центрі Харкова, під балконом житлового будинку, виявили гранату РГД-5 із запалом. Про це в середу, 23 травня, повідомила прес-служба місцевої поліції Харківської області.

Повідомлення про те, що під балконом будинку на вулиці Чайковського лежить предмет, схожий на гранату, надійшло правоохоронцям близько 09:00 23 травня. На місце події прибула слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

"Поліцейські виявили небезпечний предмет, який перебував неподалік житлового приміщення. Експерти ідентифікували його як бойову гранату РГД-5 із запалом. Боєприпас вилучено для проведення експертизи", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що евакуація мешканців прилеглих будинків не проводилася. Наразі загрози життю і здоров'ю оточуючих немає. Обставини події встановлюють поліцейські.

Сьогодні на околиці Дніпра знайшли майже 300 гранат. Боєприпаси були незаконно вивезені із зони проведення операції Об'єднаних сил.

Раніше гранату знайшли на дитячому майданчику в Харківській області.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

ТЕГИ: Харьковполициябоеприпасыграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі